مصرف يك ليوان دوغ يك چهارم نياز روزانه بدن به كلسيم را تامين مي كند.دوغ هاي گازدار و با اسانس؛ دوغ گازدار اگرچه ممكن است طعم بهتري داشته باشد اما اين گاز ارزش غذايي آن را مي كاهد و پس از مصرف، آزاد شدن گاز در معده سبب ناراحتي هاي گوارشي مي شود.
دوغ هاي با اسانس هاي نعنا، آويشن و... برای تشویق به مصرف دوغ مناسب هستند.این گزارش می افزاید؛ دوغ كفير دوغي است كه حاصل تخمير باكتري به نام پروبيوتيك در شير مي باشد. پروبيوتيك ها باكتري هاي زنده و مفيدي هستند كه مي توانند در پيشگيري و درمان بسياري از بيماري ها مفيد باشند دوغ كفير مي تواند. جانشين مناسبي براي كساني باشد كه روزانه از شير استفاده نمي كنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 17,ژانویه,2025